PRODUCATORI
 • Centrum

  Compania CENTRUM INTERNATIONAL, inregistrata in Hamburg-Germania, este in acest moment unul din jucatorii cei mai activi ai pietei de papetarie-birotica din Romania. Prezentand o gama foarte mare, de peste 1400 de articole, CENTRUM a sosit in Romania in urma cu 12 ani, aceasta marca fiind distribuita de catre Virtual Top Investments, care detine de altfel si statutul de importator exclusiv in tara noastra. Prezente in toate magazinele de profil, dar si in ofertele distribuitorilor de pe intreg cuprinsul Romaniei, produsele CENTRUM au reusit ...

  Citeste mai departe

 • ErichKrause

  Compania finlandeza Erich Krause reprezinta unul din cei mai puternici producatori de articole de birotica din Europa, furnizand produse de o calitate exceptionala, ceea ce le recomada in mod categoric ca facand parte din categoria Premium. Marca ErichKrause înglobează o gamă largă de articole destinate utilizării de larg consum, atât pentru activitatile specifice de birou cat si in plan educational. Cu toate ca debutul Erich Krause pe piata noastra s-a facut in urma cu ceva timp, Virtual Top Investments a preluat statutul de importator si ...

  Citeste mai departe

NEMOEXPRESS

Va oferim transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei.

CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • fax:+40 214 607 020

  tel:+40 214 607 102

  Vodafone:+40 732 630 001

 • Luni-Vineri: 09:00 - 17:00

Curs Valutar BNR

din data de 31-10-2020

 • 1 EUR 4.7081 lei
 • 1 USD 4.1377 lei
 • 1 GBP 5.3199 lei
PARTENERI
 • DoctorFishing.ro - Magazin online de pescuit
ErichKrause

Compania finlandeza Erich Krause reprezinta unul din cei mai puternici producatori de articole de birotica din Europa, furnizand produse de o calitate exceptionala, ceea ce le recomada in mod categoric ca facand parte din categoria Premium. Marca ErichKrause înglobează o gamă largă de articole destinate utilizării de larg consum, atât pentru activitatile specifice de birou cat si in plan educational.

Cu toate ca debutul Erich Krause pe piata noastra s-a facut in urma cu ceva timp, Virtual Top Investments a preluat statutul de importator si distribuitor autorizat in Romania al acestui brand in luna aprilie 2013.

Asadar, va propunem sa faceti cunostiinta cu excelenta celor de la Erich Krause, o marca ce numara printre partenerii ei nume precum Walt Disney, Warner Brothers, Universal, Dream Works, Fox Kids, dezvoltând continuu noi modele de produse, sub licente cu imagini din cele mai populare filme - Winnie The Pooh, Mickey Mouse, Power Rangers, Witch, Fairies etc.

Specialisti cu cele mai înalte nivele de cunostinte ai ErichKrause, isi unesc de fiecare data fortele la realizarea fiecărui produs, pentru a oferi satisfactie maximă cumpărătorilor, prin comfort, utilizare simplă, siguranta în exploatare si design unic. Pentru milioane de utilizatori din întreaga lume ErichKrause a devenit un partener de încredere și indispensabil în realizarea celor mai ambitioase planuri si proiecte.