PRODUCATORI
 • Centrum

  Compania CENTRUM INTERNATIONAL, inregistrata in Hamburg-Germania, este in acest moment unul din jucatorii cei mai activi ai pietei de papetarie-birotica din Romania. Prezentand o gama foarte mare, de peste 1400 de articole, CENTRUM a sosit in Romania in urma cu 12 ani, aceasta marca fiind distribuita de catre Virtual Top Investments, care detine de altfel si statutul de importator exclusiv in tara noastra. Prezente in toate magazinele de profil, dar si in ofertele distribuitorilor de pe intreg cuprinsul Romaniei, produsele CENTRUM au reusit ...

  Citeste mai departe

 • ErichKrause

  Compania finlandeza Erich Krause reprezinta unul din cei mai puternici producatori de articole de birotica din Europa, furnizand produse de o calitate exceptionala, ceea ce le recomada in mod categoric ca facand parte din categoria Premium. Marca ErichKrause înglobează o gamă largă de articole destinate utilizării de larg consum, atât pentru activitatile specifice de birou cat si in plan educational. Cu toate ca debutul Erich Krause pe piata noastra s-a facut in urma cu ceva timp, Virtual Top Investments a preluat statutul de importator si ...

  Citeste mai departe

NEMOEXPRESS

Va oferim transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei.

CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • fax:+40 214 607 020

  tel:+40 214 607 102

  Vodafone:+40 732 630 001

 • Luni-Vineri: 09:00 - 17:00

Curs Valutar BNR

din data de 20-09-2021

 • 1 EUR 4.7081 lei
 • 1 USD 4.1377 lei
 • 1 GBP 5.3199 lei
PARTENERI
 • DoctorFishing.ro - Magazin online de pescuit

Despre noi

Infiintata in 1999, VIRTUAL TOP INVESTMENTS are ca obiect principal de activitate importul si distributia articolelor de papetarie-birotica. Aplicand politici de vanzare destinate cu prioritate sprijinului afacerilor clientilor sai, in decursul celor 14 ani de activitate, Virtual Top Investments abordeaza fiecare colaborare cu seriozitate, profesionalism, transparenta si operativitate. Segmentul de piata caruia i se adreseaza firma noastra il reprezinta in exclusivitate cel al revanzatorilor, clientii nostrii beneficiind de oferte atractive, insotite in mod constant de pachete promotionale de pret. In acest sens, suntem si vom fi preocupati permanent de a oferi partenerilor nostri cele mai bune conditii de colaborare.

Articolele de papetarie-birotica ce alcatuiesc portofoliul Virtual Top Investments apartin marcilor CENTRUM-Hamburg Germania, (statutul de importator exclusiv al acestui brand in Romania fiind obtinut de catre firma noastra in urma cu 10 ani) si ERICH KRAUSE- Finlanda, ambele prezentandu-va game vaste de produse, destinate atat consumului clientilor finali din categoria OFFICE, dar si segmentului SCOLAR.

Va invitam cu drag sa parcurgeti paginile acestui site si sa va bucurati de avantajele oferite prin accesarea comenzilor prin intermediul acestuia. Noi, echipa VIRTUAL TOP INVESTMENTS, vom fi permanent in slujba business-ului dumneavoastra.

Va multumim.