PRODUCATORI
 • Centrum

  Compania CENTRUM INTERNATIONAL, inregistrata in Hamburg-Germania, este in acest moment unul din jucatorii cei mai activi ai pietei de papetarie-birotica din Romania. Prezentand o gama foarte mare, de peste 1400 de articole, CENTRUM a sosit in Romania in urma cu 12 ani, aceasta marca fiind distribuita de catre Virtual Top Investments, care detine de altfel si statutul de importator exclusiv in tara noastra. Prezente in toate magazinele de profil, dar si in ofertele distribuitorilor de pe intreg cuprinsul Romaniei, produsele CENTRUM au reusit ...

  Citeste mai departe

 • ErichKrause

  Compania finlandeza Erich Krause reprezinta unul din cei mai puternici producatori de articole de birotica din Europa, furnizand produse de o calitate exceptionala, ceea ce le recomada in mod categoric ca facand parte din categoria Premium. Marca ErichKrause înglobează o gamă largă de articole destinate utilizării de larg consum, atât pentru activitatile specifice de birou cat si in plan educational. Cu toate ca debutul Erich Krause pe piata noastra s-a facut in urma cu ceva timp, Virtual Top Investments a preluat statutul de importator si ...

  Citeste mai departe

NEMOEXPRESS

Va oferim transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei.

CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • fax:+40 214 607 020

  tel:+40 214 607 102

  Vodafone:+40 732 630 001

 • Luni-Vineri: 09:00 - 17:00

PARTENERI
 • DoctorFishing.ro - Magazin online de pescuit

Cum comand?

Solicitarea unui cont de utilizator nou

 

Orice distribuitor, client al Virtual Top Investements, are dreptul sa solicite cont pe www.virtualtop.ro. Prin inregistrarea ca utilizator beneficiati de:

 • - preturi de distributie
 • - discount-uri
 • - promotii / oferte speciale
 • - situatia stocurilor in timp real
 • - completarea si trimiterea comenzilor online
 • - newsletter

 

 

Cum solicit un cont!

 

Selectati butonul "AUTENTIFICARE"

 

 

Click pe butonul "Solicita cont"

 

 

Completati informatiile personale necesare unei inregistrari

 

 

 

Logarea pe site

 

In urma solicitarii dumneavoastra, in cel mai scurt timp posibil, veti primi prin email parola pentru contul de utilizator. Din acel moment, nu va mai ramane altceva de facut decat sa va logati pe site.

Pentru a va loga pe site apasati pe butonul "AUTENTIFICARE" si completati email-ul cu parola corespunzatoare. Dupa ce ati completat datele, apasati pe butonul "CONECTARE".

 

 

ADAUGAREA PRODUSELOR IN COS!

 

Folosind link-urile din site sau functia de cautare, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati identificat un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, accesati butonul "DETALII PRODUS".

 

 

 

Dupa apasarea butonului "DETALII PRODUS" veti fi directionat pe pagina de detalii si specificatii a produsului dorit. Aici, pentru a adauga produsul in cos, selectand cantitatea dorita, apasati pe butonul "ADAUGA IN COS".

 

 

 

 Urmati aceasta procedura pentru toate produsele alese.

 

Vizualizarea produselor adaugate in cos!

 

In cosul dumneavoastra de produse puteti vizualiza, adauga, sterge sau confirma plata unui produs.

Mergeti cu mouse-ul pana la butonul "COMANDA MEA

 

 

Click pe butonul "Vezi cos"

 

 

 

CONFIRMAREA COMENZII

 

Confirmarea finala a comenzii se va face urmand 3 pasi.

 

Pasul 1

          

Pasul 2

 

 

Pasul 3

 

 

La scurt timp dupa trimiterea comenzii, veti fi contactat telefonic de catre unul din reprezentantii compartimentului de vanzari al firmei noastre, pentru a stabili impreuna eventuale detali suplimentare.